Dinsdag t/m zondag: 17.00 - 22:00 uur

Het Gerecht huisvest zich in een monumentaal pand gelegen aan de Voorstraat 202 te Dordrecht. Dit is het noordelijke gedeelte van de Voorstraat waar veel kunst en antiek te vinden is. In 1904 is de familie Loeve in dit pand een café begonnen waar schrijvers en kunstenaars elkaar ontmoette om met elkaar een drankje te doen, te kaarten en biljarten. Sinds november 2008 is het Grand Café het Gerecht waar kwaliteit voor een schappelijke prijs hoog in het vaandel staat. Kiest u een voor-, hoofd- en nagerecht, dan betaald u 28,-

Wij werken met verse producten en o.a. met het Franse scharrelconcept Limousin, onze vis is verantwoord gevangen en wij wisselen ongeveer 4x per jaar gerechten van de kaart met het seizoen mee. Maar de populairste gerechten blijven altijd de basis van onze menu kaart. Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën zoals bijvoorbeeld natrium arm, gluten vrij, lactose intolerantie. Als u dit vermeld bij het maken van de reservering, kunnen wij ons beter voorbereiden.

Komt u bij ons eten alvorens een bezoek aan de bioscoop of theater, kunnen wij rekening houden eventuele tijdsdruk. In 1,5 uur kunt u bij ons prima 3 gangen eten. Alleen een hoofdgerecht kan ook natuurlijk. Als u uw wensen bij het maken van een reservering doorgeeft kunnen wij ons beter voorbereiden.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is die gelegen in het 3 Vriendenhof. Er kan ook geparkeerd worden om ons restaurant heen in de stad maar dat is meestal een beetje zoeken zoals dat in iedere stad is. Er kan ook recht voor de deur geparkeerd worden (max 30 minuten zone) met een parkeer app zoals Parkmobile of Yellowbrick kunt u met uw smartphone de meter bijvullen zonder op te hoeven staan van tafel. Op zondag vanaf 17 uur is het in de stad vrij parkeren, ook recht voor de deur, maar dat is qua parkeren de drukste dag.

Locatie

Voorstraat 202
3311 ES Dordrecht

Routebeschrijving

Openingstijden

dinsdag t/m zondag

17:00 - 22:00 uur

Contact

Telefoon: 078 843 6940

Mail ons

Facebook